Италианската преса засипа с похвали новата звезда на Наполи Хвича Кварацхелия след двата

...
Италианската преса засипа с похвали новата звезда на Наполи Хвича Кварацхелия след двата
Коментари Харесай

В Италия луднаха по грузинеца, който развинти Антов

Италианската преса засипа с похвали новата звезда на Наполи Хвича Кварацхелия след двата му невероятни гола за убедителения домашен триумф с 4:0 над новака Монца.

Крилото първо се разписа с прелестно изпълнен техничен удар от огромно разстояние, а по-късно беше прецизен след финтове против българския защитник Валентин Антов. Така Кварацхелия има три гола през този сезон след попадението и асистенцията му при триумфа с 5:2 над Верона в първия кръг.

От “Гадзета дело спорт ” слагат на Хвича оценка 8 за представянето му срещу Монца и акцентират по какъв начин “грузинецът към този момент вкара с главата си, както и с левия и десния си крайници. Решаващ и хубав е за гледане, като също по този начин може много да се усъвършенства ”.

От “Кориере дело спорт ” също го оцениха с 8, излизайки със заглавие: “Кварастела ” (игра на думи, преведена като Кваразвезда). “В кралството на изстрелите той го направи в жанр “Модрич ”. След това вкара и по собствен личен метод след прецизни финтове ”, прибавя изданието.

“Тутоспорт ” оцени играча още по-високо: с 9, и също употребява игра на думи на своята заглавна страница: “Това е КвараНаполи! ” Оттам също насочиха суперлативи: “Брилянтен гол беше необходим, с цел да бъде преодоляна съпротивата на Монца. Такъв, който му е запазена марка, и е освен това от нормалния “tiro a giro ” (известния удар на Лоренцо Инсиние - б.р.). А по-късно два финта, с които обърка съперника за гола, с който умъртви интригата. Роди се звезда ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР